Ο Κατελιός αποτελεί έναν από τους πλέον γραφικούς κολπίσκους της Νοτιοανατολικής Κεφαλονιάς, στον οποίο και απλώνεται ο παραδοσιακός οικισμός που διακρίνεται για την εντυπωσιακή θέα που προσφέρει στο Ιόνιο Πέλαγος, αλλά και τις αμμουδερές παραλίες.


Στον Κατελιό οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές στιγμές ησυχίας και ξεκούρασης, προσθέτοντας μια... νότα ποιότητας στις διακοπές τους!


"Σύμμαχός" τους και το καταπράσινο περιβάλλον του οικισμού.

Παράλληλα, ο Κατελιός βρίσκεται σε κομβικό σημείο σε ότι έχει να κάνει με την Κεφαλονιά και δη το Νοτιοανατολικό της τμήμα, καθώς απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πόρου, 7 χιλιόμετρα από τη Σκάλα με την εντυπωσιακή παραλία της που εκτείνεται σε έκταση 3 χιλιομέτρων, 3,5 χιλιόμετρα από το Ρατζακλί με την αμμώδη παραλία και τα ρηχά νερά της, ιδανικά για οικογένειες με παιδιά. Την ίδια στιγμή, απέχει 30 χιλιόμετρα από το έτερο μεγάλο λιμάνι του νησιού, τη Σάμη, που βρίσκεται στο Βορειοανατολικό τμήμα του, καθώς επίσης και 35 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Κεφαλλονιάς, το Αργοστόλι.

 

Περιγραφή περιοχής Κατελιού